Äppelpaj
1 paj
1 dl vetemjöl
1 dl havregryn
100 g margarin
1 msk socker
5-6 äpplen
kanel
socker
Hacka ihop vetemjöl, havregryn, margarin och socker till en smulig massa.
Skala och kärna ur äpplena. Skär i klyftor.
Lägg äppelklyftorna i botten på en smörad form och häll smulmassan över.
Grädda i mitten av ugnen på 225 grader i ca 25 minuter (tills fin färg)
Servera varm eller kall med glass eller vaniljsås
1 dl vetemjöl
1 dl havregryn
100 g margarin
1 msk socker
5-6 äpplen
kanel
socker
Hacka ihop vetemjöl, havregryn, margarin och socker till en smulig massa.
Skala och kärna ur äpplena. Skär i klyftor.
Lägg äppelklyftorna i botten på en smörad form och häll smulmassan över.
Grädda i mitten av ugnen på 225 grader i ca 25 minuter (tills fin färg)
Servera varm eller kall med glass eller vaniljsås
Kommentarer
Trackback